«СВЯТО НАБЛИЖАЄТЬСЯ !»

В рамках Новорічно-різдв’яних свят в Мукачівській спеціальній ЗОШ-інтернаті було проведено ряд урочистих заходів. Зокрема, свято Миколая з конкурсом на кращий лист до Святого, операція «З Новим роком Вас вітаєм!», тематична виставка новорічних прикрас «Замість ялинки – новорічний букет», загальношкільнеНоворічне свято. У підготовці до святкових заходів були задіяні як учнівський колектив, так і педагоги закладу. А саме: Василенко О.В., Рожко А.А., Скуба О.О., Голиш О.І., Барта М.С., Федорко М.Ю. та ін., за що їм велика подяка від батьківського комітету та дирекції закладу.

Разом з Святим Миколаєм та Дідом Морозом зі Снігуронькою школярів вітали теплими словами та новорічними побажаннями спонсори та благодійники. Серед них: курсанти Мукачівського військового ліцею на чолі з підполковником Ободовським І.Б., представники релігійної громади реформатської церкви с. Дерцен (священик Жуковський Микола Львович), БФ «Фонд Бориса Колеснікова», Ротарі Клубу, СТІмул, обласної Патрульної поліції, депутат Мукачівської міськради Ільтьо П.І., приватні підприємці Лесів Г. та Копин М.

Крім традиційних новорічних солодощів вони подарували школярам навчальний мікроскоп National Geographic з USB-виходом, персональний комп’ютер, спортивний інвентар, дитячі іграшки, настільні розвиваючі ігри, взуття, одяг тощо.

Дитячим радощам не було меж….

Дирекція та батьківський комітет закладу висловлює щиру подяку вказаним спонсорам та благодійникам за безмежну турботу про учнів спецшколи-інтернату і бажає всім щастя, здоров’я та радощів в Новому році!

Кiлькiсть переглядiв: 291

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.