ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

5 квітня 2017 р., в рамках «Тижня безпеки життєдіяльності», в Мукачівській спецшколі-інтернаті проведено День ЦЗ, який розпочався збором керівного та начальницького складу ЦЗ закладу. В своїй доповіді начальник штабу ЦЗ Ю.І.Несух інформував присутніх про готовність постійного складу до проведення заходів згідно з планом ЦЗ.

Загальношкільну лінійку відкрив начальник ЦЗ закладу І.В.Сенько. Перед особовим складом НВЗ виступили інспектор Мукачівської ДСНС, майор служби цивільного захисту Мисло Є.І. та старша медсестра спецшколи-інтернату Чернієвська Т.І.

/Files/images/fotograf_novini_shkoli/novini_2016-2017_nr/DSC_0769.JPG/Files/images/fotograf_novini_shkoli/novini_2016-2017_nr/DSC_0777.JPG/Files/images/fotograf_novini_shkoli/novini_2016-2017_nr/DSC_0781.JPG/Files/images/fotograf_novini_shkoli/novini_2016-2017_nr/DSC_0789.JPG

В рамках Дня ЦЗ відбулось практичне відпрацювання надзвичайної ситуації техногенного характеру (об’єктове тренування).

З учнями проводились практичні заняття з виконанням нормативів цивільного захисту та пожежної безпеки, виготовленням найпростіших засобів захисту органів дихання та шкіри, тренувальні заняття із засобами протипожежного захисту, вікторини згідно з тематикою навчальних програм тощо.

Заходи, що проводились протягом дня, завершились збором педагогічного складу і учнів для підведення підсумків „Дня ЦЗ” та оголошення за його підсумками наказу.

Кiлькiсть переглядiв: 225

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.