Зустріч випускників різних років

Перший тиждень лютого позначився гарною подією, яка відбулася у школі 1 лютого. Класним керівником Тімоніною Надією Петрівною було організовано та проведено зустріч випускників різних років. В актовому залі забутий шкільний дзвінок пролунав для випускників 90-х, 2000-х років, який зібрав їх на імпровізований нестандартний урок.

Зустріч випускників Зустріч випускників

Свято розпочали переглядом відеопрезентації «Галерея випускників школи» та «Наші вчителі», сторінки яких крок за кроком повертали всіх присутніх в історичну пору шкільного дитинства та юності.

Галерея випускників школи

Наші вчителі

З гумором та хвилюванням гості заходу поділилися своїми спогадами про навчальний заклад, учителів, однокласників, лунали слова вдячності на адресу педагогів та школи, а також демонстрували свої таланти, креативність і творчість у різних видах діяльності, що забезпечило всім присутнім гарний настрій на весь вечір.

Зустріч випускників Зустріч випускників Зустріч випускників Зустріч випускників

Родзинкою вечора-зустрічі було відкриття «Книги випускників», де після закінчення заходу випускники написали відгуки про школу та свої побажання школі.

Зустріч випускників

Кожен випуск залишає після себе неповторний слід, а працю всього педагогічного колективу школи можна оцінити успіхами та досягненнями наших вихованців.

Зустріч випускників

Кiлькiсть переглядiв: 566

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.