Тиждень знань з української літератури

Роль художньої літератури в житті нації й людини важко переоцінити. Так само як важко уявити сучасне життя без художніх творів. Читаючи їх, ми знайомимося з героями минулого і сьогодення, про яких цікаво і захопливо розповідають письменники, які є особливо обдарованими людьми. Література розвиває розум і почуття. Вона – наш учитель, наставник і провідник. Провідник у світ реального і нереального.

З метою розвитку знань, умінь, творчих здібностей учасників освітнього процесу у нашій школі з 5-7 березня 2018 р. проходив Тиждень української літератури.

У рамках тижня було заплановано ряд заходів, метою яких стало: поглибити знання учнів про українських письменників, спонукати до читання художньої літератури, прилучати їх до фундаментальних цінностей культури.

Протягом цих днів учні демонстрували творчі здібності, ерудицію, приймали активну участь у різних конкурсах, іграх та вікторинах. Під час проведення таких заходів вони дізнались багато цікавого про життя і творчість письменників, збагатили свої знання про кращі твори української літератури.

Тиждень української літературиТиждень української літературиТиждень української літературиТиждень української літератури Тиждень української літературиТиждень української літературиТиждень української літературиТиждень української літературиТиждень української літературиТиждень української літературиТиждень української літературиТиждень української літератури Тиждень української літератури

Загалом Тиждень української літератури був цікавим та пізнавальним. Варто зазначити, що завдяки таким заходам учні починають краще готуватися до уроків, активніше беруть участь у літературних бесідах, більше і, головне, якісніше читають, цікавляться новинками літератури. А вчителі відчувають радість творчості, професійного зростання й духовної реалізації.

Кiлькiсть переглядiв: 312

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.