«ВОСКРЕСНИ, ПИСАНКО !»

Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА № 321 від 18.12.2017 р., на виконання річного плану роботи закладу та з метою відродження, збереження українських народних традицій, сприяння забезпеченню освітньо-культурних потреб дітей, створення умов для творчого і духовного розвитку учнів, виявленню і підтримки талановитої та обдарованої учнівської молоді в період з 01 березня по 20 березня 2018 року в спецшколі-інтернаті був проведений шкільний етап Четвертого обласного фестивалю-конкурсу «Воскресни, Писанко!».

В конкурсі прийняли участь всі учасники навчально-виховного процесу – педколектив, учні та батьки. За підсумками оцінювання робіт членами журі, найкращими визнані учнівські поробки, виконані під керівництвом педагогів Ветренко Н.О., Доктор Р.О., Зайтлер Г.Ю., Саранчук О.Р., Кучінка О.І., Сташ Ю.М., Тімоніна Н.П. та ін. Кращі роботи були відібрані для участі в Четвертому обласному фестивалі-конкурсі «Воскресни писанко!», який відбувся 29 березня 2018 року в м. Ужгород.

Воскресни, Писанко

В рамках обласного фестивалю вихователі закладу Кучінка О.І. та Саранчу О.Р. разом зі своїми вихованцями продемонстрували майстер-клас з виготовлення великодніх писанок.

Яскрава Великодня виставка прикрасила також фойє навчального закладу.

Воскресни, Писанко

Кiлькiсть переглядiв: 308

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.