ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВА

Наразі в закладі проходить Тиждень правової освіти, присвячений Дню захисту прав людини. Він розпочався 10 грудня Всеукраїнським уроком правових знань, який для учнів середньої та старшої ланки провів директор школи, вчитель-методист, Сенько І. В. Основну увагу було зосереджено на конституційних правах людини та Конвенції ООН «Про права дитини». Молодші ж школярі отримали відповідну інформацію на годинах класних керівників.

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВА

Надзвичайно цікавою і пізнавальною стала зустріч здобувачів освіти з правознавцями Мукачівського центру безоплатної юридичної допомоги пп. Пилипчинець М.І, Задна О.А. та Пивовар Г.В. В дохідливій тренінговій формі юристи роз’яснили учням суть буллінгу, повідомили про різні види жорстокого поводження та насильства над дітьми, торкнулись і проблеми торгівлі людьми.

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВАВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВАВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВАВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВАВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВАВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВАВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВАВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВАВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВА

В рамках Тижня правової освіти проведено й ряд інших заходів для дітей різної вікової категорії. Зокрема, тематична поличка «Права дитини», тематичний огляд «Дитяче рабство», турнір правознавців,«Правова абетка» тощо.

Для вихованців закладу також був продемонстрований відеофільм «Права дитини» з відповідним коментуванням.

Тиждень планується завершити випуском стінгазети «Правова освіта».

Кiлькiсть переглядiв: 533

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.