«Ой хто, хто, Миколая любить…»

День Святого Миколая 2018 р.

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є свято Миколая. Це особливе свято і для малих, і для дорослих. Всі його однаково чекають та готуються до нього. Не є винятком і діти нашого рідного Мукачева… Бо усім так хочеться відчути таємничий прихід Святого Чудотворця…

Відбулось свято і в Мукачівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІ ст. Закарапатської облради. Школярі чекали на свого покровителя, доброго Духа. Хлопчики і дівчатка, щоб отримати гарного подарунка від Миколая, намагалися добре вчитися, поважати старших, допомагати батькам.

Вже стало традицією, що новорічно-різдвяні свята в закладі розпочинаються з учнівських листів до Святого та участі здобувачів освіти в церемоніалі «запалювання» міської ялинки, яке відбулось цьогоріч напередодні свята Миколая. А на саме свято кожна дитина підготувала вірш, пісеньку, чи взяла участь в якому-небудь дійстві. А допомагали їм у цьому педагоги спецшколи-інтернату.

Свято Миколая цього року пройшло в закладі у вигляді театралізованого дійства, підготовленого вихователями Зайтлер Г.Ю., Товт Н.М. та Мучичка В.С. В програмі звучали закарпатські народні колядки, пісні, вірші, радували переповнений учасниками освітнього процесу шкільний актовий зал хореографічні композиції у виконанні вихованців закладу.

Цього разу учнів спецшколи-інтернату вітали з святом та щедрими подарунками вихованці Мукачівського військового ліцею, благодійник п/п Лесів Ганна, релігійна громада Дерценської реформатської церкви на чолі з отцем Миколаєм. Роздаючи солодощі, Святий Миколай разом з присутніми гостями закладу бажав дітям бути чемними, чуйними одне до одного, толерантними, робити добро, не ображати нікого, не сваритися.
Ще довго лунала пісня «Ой хто, хто Миколая любить», веселий сміх щасливих дітей. Діти дякували Миколаю за подарунки та просили у Господа щасливої долі тим, хто подарував їм таке веселе свято.

Щира і сердечна вдячність всім вам за увагу до наших діток!

З наступаючим Різдвом Христовим та Новим роком, шановні добродії! Здоров’я, щастя, радості, спокою і миру Вам у Ваших родинах.
Нехай віра у добро та життєва мудрість не покидають вас на обраному шляху.

День Святого Миколая 2018 р.День Святого Миколая 2018 р.День Святого Миколая 2018 р.День Святого Миколая 2018 р.День Святого Миколая 2018 р.День Святого Миколая 2018 р.День Святого Миколая 2018 р.День Святого Миколая 2018 р.День Святого Миколая 2018 р.День Святого Миколая 2018 р. День Святого Миколая 2018 р.День Святого Миколая 2018 р.День Святого Миколая 2018 р.День Святого Миколая 2018 р.День Святого Миколая 2018 р.День Святого Миколая 2018 р. День Святого Миколая 2018 р.День Святого Миколая 2018 р.День Святого Миколая 2018 р. День Святого Миколая 2018 р.День Святого Миколая 2018 р.День Святого Миколая 2018 р.День Святого Миколая 2018 р.

Кiлькiсть переглядiв: 468

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.