"Крісло для гостя"

Вже стало традицією, що в перший четвер лютого в нашому освітньому закладі проводиться зустріч з випускниками минулих років. Цього разу були запрошені випускники-ветерани: Бедь Михайло (випускник 1968 року), Сливка Іван (1976 р.) та Райчинець Іван (1990 р.). Навіть педагоги з немалим стажем роботи декого з них вже не пам’ятали. Але не дивлячись на цю обставину, зустріч пройшла цікаво.

Гості поділилися з учнями спогадами про свої шкільні роки, а також розповіли учням про своє життя , навчання, заняттям спортом та роботою після завершення школи.

Зокрема, Бедь М. розповів про свої успіхи в змаганнях з шахів та порадив нашим учням займатися цим цікавим видом спорту і звернути особливу увагу на навчання. Сливка І. пригадав у своїй розповіді навчання ще в приміщенні старої школи, яка була заснована в 1946 році.

Один з присутніх на заході випускників Райчинець Іван поділився спогадами про студентські роки. Вже впродовж 16 років працює юристом на одному з підприємств міста. Під час сьогоднішньої зустрічі, відповідаючи на запитання учнів, він особливу увагу приділив проблемам захисту прав дитини, насильства, булінгу тощо. Зокрема, дав поради щодо успішної адаптації в суспільстві особам з особливими освітніми потребами.

Кiлькiсть переглядiв: 285

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.