Повернутися до звичайного режиму

Тиждень математики та інформатики.

18- 22 лютого в школі проведено тиждень математики та інформатики.

Розпочався тиждень позакласним заходом для учнів початкових класів «Цікава математика». Разом з вчителем Попович З.А. учні грали в різні математичні ігри, розгадували ребуси, змагалися в естафеті «Весела таблиця».

Вже декілька років поспіль в рамках тижня проводиться інтелектуально-розважальна гра для учнів старших класів«Інформатікус». Титул «Інформатікус-2019» здобув Фетько Богдан (9-Б клас), що підтверджує інтерес учня до предмету інформатика.

Для учнів 4-6 класів випала щаслива можливість здійснити віртуальну подорож в майбутнє. З відео учні дізналися про нові девайси та гаджети.

В рамках предметного тижня також були проведені: конкурс для учнів 5-7 класів «Математичний атракціон», інтелектуальні ігри для учнів 6-10 класів: «Математична вітальня» та «Юний ерудит». За результатами проведених конкурсів титул «Кращий математик» здобули: Нікішина Ганна (6-Б клас), Фетько Богдан (9-Б клас).

тиждень математики та інформатикитиждень математики та інформатикитиждень математики та інформатикитиждень математики та інформатики

Кiлькiсть переглядiв: 274

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.