До уваги батьків

Щодо вступу з документами про базову загальну середню освіту, які містять помилки

До Міністерства освіти і науки надходять окремі звернення від вступників на навчання для отримання освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста на основі базової загальної середньої освіти, які виявили помилки у власних свідоцтвах про базову загальну середню освіту.

З метою врегулювання питання вступу таких осіб Міністерство освіти і науки дозволяє приймальним комісіям закладів вищої освіти здійснювати реєстрацію заяв зазначених вступників у Єдиній державній електронній базі з питань освіти на підставі свідоцтв про базову загальну середню освіту, які містять помилки.

Необхідною умовою для реєстрації є подання вступником довідки від закладу освіти, який видав зазначений документ, на підтвердження того, що при оформленні документів допущено помилку (із зазначенням правильного варіанту написання необхідних реквізитів).

Технічним адміністратором ЄДЕБО ДП «Інфоресурс» здійснюватиметься інформаційна підтримка внесення даних до бази.

Звертаємо увагу керівників закладів освіти, що заміну свідоцтв про базову загальну середню освіту, які містять помилки, необхідно здійснити не пізніше 01 жовтня 2019 року.

Кiлькiсть переглядiв: 233

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.