ЗУСТРІЧАЄМО 2020

Новорічно-різдвяні свята всі чекають з нетерпінням. А шкільна дітвора – особливо. Вже з середини грудня на адресу Святого Миколая посипались листи вихованців закладу, в яких малеча повідомляла про свої успіхи та досягнення впродовж року, а також…..висловлювала таємні побажання та очікування від свого покровителя. Молились дітки святому і на відкритті міської ялинки 18 грудня.

І Св.Миколай не забарився. Разом зі своїми помічниками з Мукачівського військового ліцею, БО «Обітниця» та ПП Лесєва Г. він прибув з великою кількістю подарунків на традиційне «Свято Миколая», яке проводилось в закладі 19 грудня.

А наступного дня учнів закладу вітали з Різдвом Господнім та прийдешнім Новим роком представники Дерценської реформатської релігійної громади.

Адміністрація закладу теж приєднується до цих привітань і бажає всім учасникам освітнього процесу в закладі любові, тепла, сімейного затишку і нових звершень. Нехай вони стануть гарантом щасливого життя у новому році! Усіх вас, любі наші, з наступаючим 2020 роком!

Кiлькiсть переглядiв: 446

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.