Україна – соборна держава

22 січня в нашому освітньому закладі пройшов мітинг-реквієм: «Україна – соборна держава» та флеш - моб «Схід і Захід разом!». Ці заходи були присвячені святкуванню Дня Соборності України (дня проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки).

Учні ще раз пригадали цю славну та доленосну для Українського народу подію та вшанували пам'ять героїв які боролися за незалежність Української держави тоді в буремних 1917-1920-х роках і тих які загинули захищаючи нашу незалежність від російських окупантів на сході України в 2014-2020 роках.

Україна – соборна держава

А флеш - мобом «Схід і Захід разом!» учні підкреслили, що в їхніх серцях існує лише одна єдина, Соборна, неділима Україна від Заходу до Сходу.

Україна – соборна держава

Також цього дня учні 10-А класу разом з педагогом-організатором віддали шану одному з провідних діячів українського національного руху нашого краю – Августину Волошину. Здійснивши пізнавальну екскурсію на вулицю яка названа в честь президента Карпатської України та встановлено його меморіальну дошку. Педагог-організатор розповів учням про життєвий шлях та політичну боротьбу за Українську державність цієї видатної та не пересічної людини.

Україна – соборна держава

Кiлькiсть переглядiв: 417

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.