«Професійна орієнтація в умовах турбулентності економіки»

Зустріч на тему:

«Професійна орієнтація в умовах турбулентності економіки»

В умовах карантину людина обмежена у діях, до яких вона звикла у повсякденному житті. Проте, у нових обставинах для кожного відкриваються двері щодо реалізації відкладених замислів, зокрема з’являється час обміркувати і спланувати життя.

Особливо це актуально для старшокласників нашого освітнього закладу. Питання «Що далі? Ким бути після набуття базової середньої освіти?» карантин не відміняє, але дає можливості підготувати більш ґрунтовні відповіді.

Для того, щоб ці відповіді були об’єктивними і давали молодій людині можливість реалізуватися 16 лютого було організовано і проведено зустріч на тему: «Професійна орієнтація в умовах турбулентності економіки» учителем трудового навчання Тімоніною Надією Петрівною та старшим спеціалістом відділу активної підтримки безробітних Мукачівського міськрайонного центру зайнятості Коваленко Оксаною Володимирівною.

Протягом зустрічі було зосереджено увагу учнів на питанні мотивації правильного вибору майбутнього професійного становлення, шляхах побудови індивідуального професійного маршруту, актуальних способах активізації їх життєвої перспективи, враховуючи індивідуально-психологічні та зорові характеристики особистості до різних професій.

Вдалий вибір професії - це є щаслива доля!

«Професійна орієнтація в умовах турбулентності економіки»«Професійна орієнтація в умовах турбулентності економіки»

Кiлькiсть переглядiв: 295

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.