Повернутися до звичайного режиму

«Ой хто, хто, Миколая любить?»

20 грудня в рамках святкування Дня Святого Миколая в нашому освітньому закладі відбувся святковий концерт «Ой хто, хто, Миколая любить?» (підготували вихователі Райко М. І. та Голиш О. І.), на який завітали батьки, гості та благодійники. Всі присутні в залі отримали великий заряд позитивних емоцій та гарного настрою, який подарували їм наші маленькі артисти.

Після концерту наші благодійники – курсанти та офіцери Мукачівського військового ліцею на чолі з заст. по ВР Бабенко Володимиром Леонідовичем, Товариство «Обітниця» - «Orphan'sPromise – Обетование сироте» на чолі з директором Пінке Ольгою Юріївною, Релігійна громада Дерценської реформаторської церкви на чолі з пастором Жуковським Миколою Львовичем та приватний підприємець Лесєва Ганна Людвігівна передали нашим діткам від імені Святого Миколая подарунки та смаколики, яких з нетерпінням чекала дітвора.

/Files/images/2021-2022_nr/novini_21-22_n_r/den_svyatogo_mikolaya/IMG-714a334de136765d01d70a7f5c357479-V.jpg День Святого Миколая День Святого МиколаяДень Святого Миколая День Святого МиколаяДень Святого МиколаяДень Святого МиколаяДень Святого МиколаяДень Святого МиколаяДень Святого МиколаяДень Святого МиколаяДень Святого МиколаяДень Святого МиколаяДень Святого МиколаяДень Святого МиколаяДень Святого МиколаяДень Святого МиколаяДень Святого МиколаяДень Святого Миколая

Від імені всіх наших учнів приносимо щиру подяку нашим благодійникам!!! Хай Господь Бог та Божа Матір благословлять вас за вашу доброту та небайдужість і подарують вам та вашим родинам міцне здоров’я та щасливу долю й охороняють від всякої біди і зла. А приклад Святого Миколая надихає вас на нові добрі вчинки.

Кiлькiсть переглядiв: 265

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.