Вітання від Чинадієвського дитбудинку

Однією з форм роботи закладу є встановлення і підтримування дружніх відносин в сфері культурного співробітництва та обміну досвідом з учнівськими та педагогічними колективами області. Зокрема, тісними є взаємини закладу з Східно-Європейським слов’янським університетом (м.Ужгород), Мукачівським військовим ліцеєм, Ужгородською спеціальною ЗОШ-інтернатом І-ІІІ ст. тощо.

З нагоди Міжнародного дня інвалідів учнів закладу прийшли привітати вихованці Чинадіївського дитбудинку. В концертній програмі, яку підготував колектив художньої самодіяльності дитячого будинку (музкерівник – Волонтир А.І), прозвучали пісні «Молитва за Україну», «Горянка», «Сонячний віночок» у виконанні Лакатош Марії, Фека Єви та Чоботар Анастасії. З великим захопленням сприйняли учні спецшколи запальний закарпатський танець, який виконали сестра та брат Вікторія і Михайло Волошини. І, накінець, гучні аплодисменти зірвала Канцур Марина своїми гуморесками від П.Глазового.

На згадку про зустріч учнівські колективи обох закладів обмінялися пам’ятними подарунками.

Після концерту учні мали нагоду поспілкуватись один з одним за солодким столом, встановити нові дружні контакти, обмінятись номерами молільників для подальшого спілкування.

Кiлькiсть переглядiв: 164

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.