ДРУЖНЯ СПІВПРАЦЯ

За ініціативи дирекції Ужгородської спеціалізованої ЗОШ №4 з поглибленим вивченням словацької мови та членів Спілки художників України С.Біби і А.Копріва 01 грудня в Мукачівській спецшколі-інтернаті відбувся І етап реалізації спільного благодійного проекту «Кольорові вуха».

Проект здійснюється під патронатом Почесного Консула України у м.Вранові-над-Топльов п.Станіслава Обіцького і передбачає спільну роботу учнів початкової ланки двох вищезгаданих навчальних закладів по написанню художніх картин на полотні на вільну тематику з використанням екологічно чистих акрилових барвників.

Впродовж майже двох годин тривала спільна творча робота 12 юних ужгородців – учнів 2-го класу Ужгородської спеціалізованої ЗОШ №4 (класний керівник – Ян Поханич) та 10 вихованців Мукачівської спецшколи-інтернату. В ході виконання спільної справи здобувачі освіти мали можливість встановити між собою особисті контакти, обмінятись різною інформацією, повеселитись, посидіти за «солодким столом». Окрім процесу соціалізації учасників освітнього процесу, подібна творча діяльність сприяє оптимізації емоційно-вольової сфери дитини та вивільненню негативної енергетики і втоми, накопиченої за робочий тиждень.

Результатом такої дружньої співпраці дітей стали 15 майстерно виконаних робіт.

Подальша доля картин – благодійний аукціон, який відбудеться 8 грудня (ц.р.) в картинній галереї Мукачівського замку «Паланок» о 16.00. Кошти, отримані за розпродаж дитячих робіт, будуть використані для потреб вихованців Мукачівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІ ст.

Кiлькiсть переглядiв: 414

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.