"Воскресни, писанко!" – 2019 р.

Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА № 6 від 15.01.2019 р., на виконання річного плану роботи закладу та з метою відродження, збереження українських народних традицій, сприяння забезпеченню освітньо-культурних потреб дітей, створення умов для творчого і духовного розвитку учнів, виявленню і підтримки талановитої та обдарованої учнівської молоді в період з 18 березня по 08 квітня 2019 року в спецшколі-інтернаті був проведений шкільний етап П’ятого обласного фестивалю-конкурсу «Воскресни, писанко!».

Воскресни, писанко – 2019 р. Воскресни, писанко – 2019 р.

В конкурсі прийняли участь всі учасники навчально-виховного процесу – педколектив, учні та батьки. За підсумками оцінювання робіт членами журі, найкращими визнані учнівські поробки, виконані під керівництвом педагогів Ветренко Н.О., Доктор Р.О., Зайтлер Г.Ю., Саранчук О.Р., Кучінка О.І., Сташ Ю.М., Тімоніна Н.П. та ін. Кращі роботи були відібрані для участі в ІІІ етапі П’ятого обласного фестивалю-конкурсу «Воскресни, писанко!», який відбудеться 17-18 квітня 2019 року в м.Ужгород. Водночас, журі визначило і педагогічних працівників для проведення майстер-класів з виготовлення великодньої атрибутики під час обласного фестивалю.

17 – 18 квітня заклад презентував Писанкове дерево з різноманіттям виготовлених руками учасників освітнього процесу писанками на обласному фестивалі- конкурсі.

Окрім писанок, в експозицію спецшколи-інтернату ввійшли тематична композиція «Традиції пасхальних свят: від давнини до сучасності» та великодні рушники. Також, під час фестивалю учні спецшколи-інтернату демонстрували свою майстерність у розмальовуванні писанок. Однак, центром уваги всіх присутніх став учень закладу у виконанні ролі «баби Гафи» під час презентації шкільної експозиції.

За творчий підхід у висвітленні теми П’ятого обласного фестивалю-конкурсу «Воскресни, писанко!» заклад нагороджений Почесною грамотою департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА.

Воскресни, писанко! – 2019 р. Воскресни, писанко! – 2019 р. Воскресни, писанко! – 2019 р. Воскресни, писанко! – 2019 р. Воскресни, писанко! – 2019 р.

Кiлькiсть переглядiв: 604

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.