«Дзвени нам, дзвонику, дзвени!»

Першого вересня в нашому освітньому закладі відбулася урочиста тематична лінійка, присвячена початку нового навчального року «Перший дзвоник знов лунає, школа всіх нас зустрічає». З привітальним словом до всіх учасників освітнього процесу звернувся директор школи Сенько Іван Васильович. Зосередив увагу присутніх на основних завданнях поточного н.р.

За доброю традицією,з святом першого дзвоника прийшов привітати та благословити на успіхи в навчанні наших учнів та педагогів отець Веніамін.

Після урочистої лінійки відбулись загальношкільні батьківські збори. Перед загалом виступив заступник директора з виховної роботи, акцентувавши на порядку цілодобового перебування учнів в закладі та на відповідальності батьків за навчання та виховання дітей. Про профілактику дитячих правопорушень та різних форм насильства щодо неповнолітніх повідомила батьківській громаді психолог школи Чернієвська Т.В. Про дотримання санітарно-гігієнічного режиму в закладі в умовіах адаптованого карантину виступила старша медсестра Алтарьова С.І.

Класні ж керівники провели перший урок на тему «Моя країна – Україна» та класні батьківські збори.

Кiлькiсть переглядiв: 103

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.