«Пам’яті Героїв Майдану»

21 лютого в нашому освітньому закладі відбулися урочисті заходи присвячені вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні: лінійка – реквієм «Пам’яті Героїв Майдану» присвячена восьмій річниці трагічних подій на Євро – Майдані 18 - 21 лютого 2014 року. Переглянувши док. фільм «Революція Гідності – пишемо історію» учні 8 та 10 класів разом з вчителькою молодших класів Попович З.А. та педагогом-організатором Остапчуком О.О. ще раз пригадали ті трагічні, але доленосні для Українського народу дні, які назавжди змінили нашу країну і продемонстрували всьому світові силу духу, мужність та не зламну волю Українського народу в боротьбі за власне майбутнє.

Хвилиною мовчання, яка супроводжувалася акцією «Запалимо свічку!» всі присутні вшанували пам'ять полеглих героїв майдану та воїнів, які загнули захищаючи незалежність нашої держави на Сході України.

Наприкінці заходу учні разом з педагогами обговорили ситуацію щодо загрози російської агресії. Та одностайно засудили брязкання росіян зброєю на кордонах нашої держави. І висловили впевненість в тому що Збройні Сили України відіб’ють будь-яку агресію російських окупантів та їх найманців.

«Пам’яті Героїв Майдану»«Пам’яті Героїв Майдану»

Кiлькiсть переглядiв: 312

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.