Новорічне свято

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового Року. Ялинка, подарунки, здійснення мрії, святковий настрій - із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято. Новий рік - це свято, коли дива трапляються кожну секунду.

Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання воно обов’язково здійсниться.

Не обминув радісний, святковий настрій учнів Мукачівської спеціальної школи І-ІІІ ступенів

Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Зима зі своїми помічницями – Сніжинками, подарунками, яскраво-казковим настроєм та, звичайно ж, веселим хороводом навколо красуні-ялинки. Чекали і дочекались!

Вихователем Зеленкін Т.В., педагогом-організатором Драгою А.Л., музичними керівниками Цогла М.В., Легезою А.Б., Мучичка В.І. в освітньому закладі напередодні канікул було організовано Різдвяно-новорічне свято для всіх учнів школи та вихованців Комунального закладу соціального захисту «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Барвінок», які показали свої таланти під час виступів, проявили увагу, спритність.

Щорічно, в рамках акції «Подаруй дитині радість» та шефської допомоги дітки отримали солодкі подарунки від Закарпатського обласного ліцею з ПВФП ім. Героїв Красного Поля, та побажали всім міцного здоров’я, миру та злагоди, щоб усі мрії у новому році здійснилися.

Сподіваємось, що цей святковий настрій у дітей залишиться надовго! Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частинку душі, подаровану нам.

Бажаємо Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, щастя, сімейного благополуччя та най головне, мирного неба над головою. Хай благословить Вас Господь на добрі нові справи! Дякуємо Вам за вашу доброту та небайдужість до нас! Велика щира подяка Лесів Анні, Закарпатському обласному ліцею з ПВФП ім. Героїв Красного Поля за турботу і велику любов до наших діток! Будьте здорові!

Новорічне святоНоворічне свято

Кiлькiсть переглядiв: 113

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.