"У чарах кохання"

День святого Валентина – це чудове свято, аби сказати близькій людині про свої почуття, висловити вдячність чи продемонструвати прихильність до друга/колеги/педагога.

Це наш другий День закоханих у нових реаліях повномасштабної біди в Україні. Але навіть війна не стала перешкодою для справжнього кохання. Бо воно таки має силу: підтримує, надихає, додає бажання насолоджуватися сьогодні та мріяти про мирне завтра, про нашу ПЕРЕМОГУ! Будемо вірити в кохання попри все!

З нагоди Дня Валентина в Мукачівській спеціальній школі І-ІІІ ступенів 21 лютого, нехай із запізненням у зв’язку з карантинними заходами, відбулася конкурсно-розважальна програма «У чарах кохання», проведеною класним керівником 12 класу Тімоніною Надією Петрівною.

 У=

У актовій залі учасники дійства 10-12 кл., які змагалися за звання «Ідеальна пара», демонстрували свою активність, неповторність, інтелектуальні та творчі здібності, хореографічну вправність, уважне ставленням до своєї половинки. Конкурсна програма допомогла також визначити серед гравців, яка пара найвеселіша, найталановитіша, найкмітливіша, найромантичніша.

 У= У= У= У= У=

Родзинкою свята став конкурс-раунд «На танцполі», де учасники показали неабиякий талант, сповнену неймовірної енергетики і драйву танцювальну майстерність, витримку.

 У= У=  У=

Протягом свята в залі панувала атмосфера любові, на це надихала музика, пісні та святковий настрій всього колективу школи. Уболівальники підтримували пари оплесками і гаслами.

 У=

Хочеться подякувати організаторам музичного супроводу (Доктор О. Козак А. Мучичка В.) та вихователям (Доктор Р.О., Русин М.Й.) за внесений вклад в оформленні інтер’єру залу та учасникам за їхню старанність, артистизм та відповідальність, з якою вони віднеслися до підготовки заходу.

Захід був переповнений позитивними почуттями! Одним словом, святкували яскраво, весело, креативно! Свято вдалося!

 У=

Кiлькiсть переглядiв: 50

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.