«Тиждень знань з безпеки життєдіяльності»

З метою виховання у дітей свідомого ставлення до власної безпеки, вироблення дотримання правил поведінки у надзвичайних ситуаціях в Мукачівській спеціальній школі І-ІІІ ступенів з 04 по 08.03.2024 р. було проведено «Тиждень знань з безпеки життєдіяльності» та день ЦЗ.

Розпочався Тиждень з відпрацювання алгоритму дій евакуації здобувачів освіти з будівлі закладу, у разі виникнення надзвичайної ситуації. В заклад було запрошено працівників Мукачівського РУ ДСНС головний інспектор відділу по запобіганню надзвичайних ситуацій Хриптак Ю.Ю. та провідний інспектор Адубецька А.О., які розповіли учням про дії та правила поведінки населення, здобувачів освіти при виникненні надзвичайних ситуацій. Продемонстрували здобувачам освіти, як правильно користуватися вогнегасником. Проведена екскурсія в Мукачівське РУ ДСНС де здобувачі освіти мали можливість відвідати клас безпеки, переглянути відеофільми про небезпечні ситуації та способи їх уникнення, а також ознайомитися з протипожежною амуніцією.

Лікарем школи Качур Т.Г., проведено практичне заняття з домедичної допомоги.

Впродовж Тижня учні початкових класів повторили та поглибили свої знання з правил поведінки при виникненні пожежі та її запобігання, переглядаючи мультфільм «Уроки Тітоньки Сови. Побутові прилади».

В нашому закладі теж функціонує клас безпеки де класні керівники, вихователі протягом тижня мали змогу проводити тематичні виховні години, тренувальні тести, презентації, залучали здобувачів освіти до розв’язування ситуаційних задач, складання алгоритмів дій під час надзвичайних ситуацій, відпрацювали разом з учнями правила поведінки в умовах воєнного стану, порядок дій на випадок евакуації, пожежі, дії за сигналом «Повітряна тривога!», під час виявлення підозрілих, вибухонебезпечних предметів, поведінці на вулиці, воді, лісі.

«Тиждень знань з безпеки життєдіяльності»«Тиждень знань з безпеки життєдіяльності»«Тиждень знань з безпеки життєдіяльності»«Тиждень знань з безпеки життєдіяльності»«Тиждень знань з безпеки життєдіяльності»

Кiлькiсть переглядiв: 76

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.