Екскурсія до Мукачівської міської бібліотеки ім. О. Духновича.

В рамках проходження всеукраїнської акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії» та з метою підвищення інтересу до книги, виховання мистецтва читання, формування духовного світу дітей, 19 березня учні Мукачівської спеціальної школи І-ІІІ ступенів разом із вчителями-філологами Лазар М. І., Мучичка Н. В. та бібліотекарем Сташ Ю. М. здійснили похід на екскурсію до Мукачівської міської бібліотеки ім. О. Духновича.

Працівники бібліотеки радо і привітно зустріли наших учнів. Захопливі і загадкові мандрівки світлими і затишними залами книгозбірні не залишили байдужим абсолютно нікого. Під час екскурсії діти поринули в неймовірний книжковий світ, познайомилися з історією бібліотеки та безцінними пам’ятками друкованих видань, захоплюючими експозиціями та виставками. Працівники розповіли про цікаві книги та масові заходи, які проходять у бібліотеці, ознайомили з каталогами та правилами користування ними. Похід до бібліотеки викликав у школярів приємні емоції та враження.

Хочеться виразити щиру подяку працівникам бібліотеки за чудову, змістовну і пізнавальну екскурсію та приємно проведений час у «царстві книг». Наші учні дізнались багато нового та цікавого, отримали масу задоволення.

Для перегляду відео необхідно встановити останню версію Adobe Flash Player.

Похд в бібліотекуПохд в бібліотекуПохд в бібліотекуПохд в бібліотеку

Кiлькiсть переглядiв: 81

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.